tiistai 25. heinäkuuta 2017

Kuumimmat tuotteet

Tänään kirjoittelen tämän hetken kuumimmista uutuustuotteista. Päivittäin meiltä kysellään, mikä tuote sopisi pariskunnille, jotta molemmat osapuolet saisivat lisää nautintoa. Varsinkin nyt kesällä nämä pariskuntavibraattorit ovat päätyneet monen pariskunnan häälahjaksi ;)

Aiemmin pariskuntavibraattorina on ollut ainoastaan suosittu ja kuuluisa We Vibe, mutta lähiaikoina sen rinnalle on saapunut muutama edullisempi vaihtoehto. Partner-pariskuntavibraattoreista puuttuu We Vibelle ominaiset langattomat kaukosäätimet, mutta tehokkuudeltaan ja ominaisuuksiltaan ne ovat silti varsin varteenotettavia vaihtoehtoja.


Partner-sarjaan kuuluu kolme mallia. Pariskuntavibraattori, jossa on yksi voimakas moottori. Pariskuntavibraattori Plus on puolestaan varustettu kahdella moottorilla, jolloin värinät saa paremmin sekä klitorikseen, että vaginan sisäpuolelle. Uutukainen The Whale on niin ikään varustettu kahdella moottorilla, mutta tässä mallissa on vielä entisestään paranneltu muotoilu, etenkin klitoriksen päälle asettuvassa osassa.

Kaikki Partner-sarjan tuotteet ovat ladattavia, varustettu 10 värinäohjelmalla, sekä vesitiiviitä. Materiaalina toimii luonnollisesti 100% turvallinen ja hygieeninen silikoni.


Useasti näitä asiakkaille esitellessä he hämmästyvät, että eikö tuommoinen iso väline ole pikemminkin tiellä kuin millään muotoa nautittava lisä yhdyntään. Tässä vaiheessa avaan pakkauksen ja näytän tuotteen todellisen koon. Pakkauksesta nimittäin saa helposti käsityksen, että nämä olisi puolet isompia mitä oikeasti ovat :D Nämä ovat siis oikeasti näppärän kokoisia ja muotoilu takaa sen, että ne pysyvät hyvin paikoillaan. Vaginan sisäpuolelle menevä osa kaareutuu hieman ylöspäin, jolloin se ei mitenkään ole tiellä yhdynnässä. Näillä saa muuten helposti myös pikkusen lisätiukkuutta! Ja mikäli olet sinkkuna liikenteessä, ei hätää! Nämä sopivat naisille myös yksin käytettäväksi ;) Lämpimät suosittelut näille tuotteille :)


Miehille on myös saapunut mullistava uutuus, Moto-Bator -suihinottokone! En usko, että meillä on koskaan aikaisemmin ollut myynnissä mitään vastaavaa laitetta. Tämä nimittäin jäljittelee täydellisesti suihinottoa tehden edestakaisin-liikettä, sekä luoden upean imun. Verrattuna aikaisempiin malleihin joissa toimivat hierovat kuulat, tämä on huomattavasti miellyttävämpi käytössä. Kone on tietysti täysin automaattinen, joten sinun tehtäväksi jää ainoastaan siitä nauttiminen :) Video kertonee enemmän kuin minun sanat, joten katsokaa kuinka tämä toimii!


Ainakin asiakkaiden palautteen perusteella tämä on ollut joka euron arvoinen ostos. Sopii loistavasti myös liikuntarajoitteisille :)

Loistavaa viikkoa toivotellen
Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti