torstai 17. maaliskuuta 2016

Entä jos ujostuttaa?


Ihanaa, aurinkoista torstaita! <3


Tuntuu että olisi vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin, vaikka ei siitä kuin vasta vähän reilu viikko kun viimeksi rustailin tänne postauksen. Aika vaan tuntuu menevän hirveetä vauhtia! Tällaiselle kesäihmiselle kuin minä, se on vaan hyvä asia että lähestytään kesää kovalla vauhdilla :)




Halusin tänään kirjoittaa tärkeästä aiheesta. Vaikka ihmiset ovat rohkaistuneet ja olemme kovaa vauhtia menossa parempaan suuntaan, on edelleen ihmisiä joita erotiikkaliikkeessä asiointi ujostuttaa ja jopa hävettää. Ihmisiä saattaa nolostuttaa puhua meille myyjille intiimeistä asioista ja ongelmistaan, saatikka sitten tulla kassalle ostosten kanssa jos paikalla on muita asiakkaita. Haluan korostaa että syytä häpeään ei ole ja meille voi tulla luottavaisin mielin ostoksille :)







Jos kuitenkin asiointi erotiikkaliikkeessä jännittää ja tuntuu että kynnys ostoksille tuloon on liian korkea, on meille mahdollista tulla asioimaan sopimuksesta myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella :) Vaikka haluamme painottaa, että erotiikka on normaali ja täysin luonnollinen asia, jota ei tarvitse häpeillä , ymmärrämme että kaikille aihe ei helppo. Meitä on moneen junaan, toiselle erotiikka on jokapäiväinen aihe josta jutellaan kaveripiirissä avoimesti, toiselle se taas on henkilökohtainen aihe joka pidetään ainoastaan itsensä ja kumppanin välisenä.




Me ymmärrämme, että varsinkin ensimmäinen ostoskerta tai jonkun ongelman kanssa avautuminen toisten  asiakkaiden kuullen voi olla liian jännittävä ajatus. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivaa, henkilökohtaista palvelua ja ujompien asiakkaiden kanssa se toimii parhaiten varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.





Yksin ei myöskään tarvitse myyntitapahtumaan tulla, vaan ajan voi varata myös esimerkiksi pienelle kaveriporukalle, pariskunnalle jne. Ihan millä porukalla vaan tunnet olosi mukavaksi!

On tarpeeksi jännittävää puhua tuntemattomalle myyjälle omista intiimiasioistaan, saati sitten niin että paikalla on muita "ylimääräisiä korvia". Siksi tällaisten henkilökohtaiset myyntitapahtumat ovat hyvä ja miellyttävä tapa tutustua liikkeeseemme ja toimintaamme.

Meille voi laittaa sähköpostilla viestiä, soittaa tai liikkeessä asioidessa tiedustella erikseen järjestettävää myyntitapahtumaa. Rohkeasti vaan kysymään, me räätälöimme mielellämme juuri Teille sopivan ajan! Meille kaikki saavat tulla juuri sellaisena kuin ovat, kunhan rohkaistutte ja tulette! Me ollaan täällä teitä varten <3


Mukavaa ja (toivottavasti) aurinkoista viikonloppua jo mun puolesta kaikille<3



<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti